Het Adorini merk is wereldwijd bekend geworden door de vervaardiging van haar zeer hoge kwaliteit humidors. Adorini is in 1999 gestart door Felix Spohn en Dr Daniel Spohn en is sindsdien tot een wereldwijd leidende organisatie geworden met haar humidors. Adorini humidors combineren een aantal geavanceerde onderdelen, hoge kwaliteit van de gebruikte materialmen en innovatieve ontwerpen.

Product Filosofie

In de loop der Jaren was de Product Filosofie van Adorini gefocust op het fabriceren van zeer hoogwaardige producten tegen scherpe prijzen. Daarbij werd continu gezocht naar innovatieve oplossingen en nieuwe ontwerpen. Deze product filosofie is door de markt goed ontvangen. Daar sigarenrokers hier zich meer en meer bewust van warden en de vraag naar hoogwaardige producten alleen maar toenam. Adorini heeft zich toegewijd om de beste prijs/ kwaliteitsverhouding te bieden aan haar sigarenliefhebbers.

Innovatie

De nieuwe generatie Adorini Humidors heeft zich ontwikkeld tot een state of the art product in de markt voor humidors. Innovatie zoals de ventilatie ribbels ('Ribtech') aan de binnenkant van de humidor en in de tredes, zodat de optimale luchtdoorstroom wordt gewaardborgd. het ingenieuze verdelingssysteem, creeert de meest optimale indeling voor uw sigaren. Het Adorini Deluxe luchtvochtigheidssysteem is gebaseerd op een speciaal ontworpen binnen de ruimtevaart, en is aan alle Adorini Humidors toegevoegd. Dit systeem verzekerd u ervan dat er sprake is van de meest accurate, stabiele en gemakkelijk te onderhouden humidor die u ooit gezien heeft. Andere voorbeelden van innovaties zijn de vooraf gekalibreerde, zeer nauwkeurige haarhygrometer, geoptimaliseerd voor het opslaan van sigaren, labels voor de verdelers voor een optimale presentatie van uw sigaren en de toekomstbestendige nieuwe generatie elektronische luchtbevochtigsystemen zoals de Adorini LV luchtbevochtiger. Het voorlichten van onze klanten over onze humidors en de juiste wijze van opslaan is een belangrijke onderdeel van de communicatiewijze van Adorini. De Adorini Humidor Gids is bij elke humidor bijgesloten en is zeer uitgebreid. Deze gids bidet u gedegen informative over de bouw van de humidor, de voorbereiding van de humidor en de opslag van uw sigaren.

Kwaliteit en Vakmanschap

De Adorini Deluxe Humidor heeft een zeer sterke bouw, met daarbij een extra sterke vineer van Spaans Cederhout van meer dan 21mm dik. Deze sterke komt enkel bij de meest kwalitieve humidors in de markt voor. Het deksel heeft een solide, handgepolijste 24 karaats verguld handvat. De nauwkeurige vervaardiging garandeert u kwalitief en gedegen voorbehandeld hout. Geschoolde vaklieden, gespecialiseerd in het vervaardigen van humidors, nemen de vervaardiging van de humidor voor hun rekening. Meer dan 20 lagen lak zullen worden aangebracht en uren aan handenarbeid is eraan gespendeerd. Alle humidors doorlopen een kwaliteitscontrole voordat ze aan de klant verzonden worden. Door het vertrouwen in haar product, bidet Adorini een levenslange garantie aan op haar humidirs.

Product Portfolio

Het aanbod aan humidors is inclusief modern en klassieke ontwerpen, volledig elektronisch bedienbare humidors tot een walk-in humidor systeem en een breed aanbod aan accessoires voor uw sigaren. Veel op maat gemaakte humidors van Adorini behoren toe een multinationals.

Verzending

Adorini bested veel aandacht aan het zorgvuldig verzenden van haar producten. De website van de organisatie is beschikbaar in 9 verschillende talen en een meertalig team welke de taal spreekt uit het land van herkomt levert advise en handelt de orders af. Elke klant ontvangt een barcode wanneer de bestelling gevonde, zodat ten alle tijden kan bekeken worden waar het product zich op dat moment bevindt. Orders worden binnen 24 uur afgehandelen en bereiken veelal binnen 48 na verzending de koper, binnen Europa en Noord Amerika. Meer dan 400 distributie partners in 37 landen zorgen ervoor dat de Adorini producten in elke luxe tabaks- en luxe kado winkels te verkrijgen is.