Over ons

Het Adorini merk is internationaal gerespecteerd door de productie van enkele fijnste sigarenhumidors. Het bedrijf werd opgericht in 1999 door Felix Spohn en Daniel Spohn en sindsdien is het gegroeid tot één van de leidende humidormerken wereldwijd. Adorini humidors combineren de meest verfijnde componenten, de hoogste kwaliteitsmatrialen, en het innovatieve bouwplan.

Product filosofie

Gedurende jaren werd de product filosofie van adorini geconcentreerd op het maken van de hoogste kwaliteitsproducten beschikbaar voor eerlijke prijzen, terwijl er voortdurend gezocht werd naar innovaties in de optimalisering van de functionaliteit van het product en het ontwerp van het product. Deze product filosofie werd goed ontvangen op de markt. Terwijl de sigarenrokers steeds meer kennis verkrijgen, eisen zij hogere productkwaliteit dan dat er aangeboden wordt door de anonieme grote hoeveelheid van producenten en zij evalueren zorgvuldig of de hogere kosten van merkproducten door superieure kwaliteit wordt gerechtvaardigd. In deze termen is adorini toegewijd om de beste waarde op de markt aan sigaren amateur aan te bieden.

Innovatie

De nieuwe generatie van Adorini humidors zet een nieuwe trend op de humidormarkt. In het geval van humidor verzerkeren de innovaties zoals de ventilatie ribben (“RibTech”) en de schotels voor betere luchtcirculatie. Een innovatief verdelerssysteem laat flexibele scheiding van de humidor toe om perfect gebruik te maken van de ruimte. De adorini Deluxe bevochtiging, gebaseerd op een nieuw soort acryl dat in ruimtevaartonderzoek ontwikkeld is, is inbegrepen in alle adorini Deluxe humidors. Dit systeem verzekert een nauwkeuriger, stabieler, en gemakkelijkere manier om bevochtiging te handhaven. Andere voorbeelden van innovaties bestaan ui de pre-gekalibreerde hygrometer van hoge precisie haar-hygrometer, geoptimaliseerd voor sigarenopslag, verdeler etiketten klem voor aantrekkelijkere presentatie van de sigaren en het bewijs van de toekomstige verenigbaarheid met nieuwe systemen van de generatie elektronische bevochtiging zoals de adorini LV luchtbevochtiger. Het opleiden van de klatnen over humidors en de correcte opslag van sigaren is een belangrijke doelstelling van de adorini communicatie. De “adorini humidor gids” dat samen met elke adorini humidor wordt verstuurd gaat verder dan de inhoud van een eenvoudige gebruikersgids. Het boekje verstrekt diepgrondige informatie over de onderwerpen van de constructie van de humidor, voorbereiding van de humidor en sigarenopslag.

Kwaliteit en Vaklieden

Adorini Deluxe humidors hebben een extra sterke humidor frame en passen een extra sterke Spaanse vineerhout van meer dan 21mm toe dat met deze sterkte slechts in enkel van de fijnste humidors op de markt. Het humidordeksel wordt ondersteund door een stevige hand-opgepoetste kwadrantscharnier van 24K gouden platen. Bovendien, verzekert de toegepaste productietechnologie voor minimale variaties en eenvoudige kwaliteitsnormen in de voorbereiding van het toegepaste hout. Deskundige vaklieden, die gespecialiseerd zijn in de bouw van humidors behandelen de samenstelling, de individuele fijne aanpassing en het schilderenproces waarin tot 20 individuele lagen van lak worden toegepast. Uren van handarbeid zijn betrokken bij de productie van elke adorini humidor om de hoogste kwaliteitsnormen te bereiken. Tot slot ondergaan alle adorini humidors een grondige kwaliteits controle vóór verzending. Wegens het vertrouwen in de premie kwaliteit van onze producten, is adorini het eerste humidormerk geweest om een levenslange garantie op al zijn humidors aan te bieden.

Product Portfolio

De variatie van producten die we aanbieden bevatten humidors in moderne en klassieke ontwerpen, volledig gecontroleerde elektronische cabinetshumidors tot een innovatief modulair “walk-in humidor” systeem en een grote verscheidenheid van sigaaraccesoires. Bovendien zijn aangepaste humidors ontwikkeld en geproduceerd voor verscheidene multinationale bedrijven.

Distributie

Innovatie en voortreffelijkheid in distributie zijn altijd beschouwd als doorslaggevend voor het vervullen van de behoeften van de klanten. De meerderheid van de verkoop met zowel de distributiepartners als de klanten wordt reeds ontvangen in elektronische vorm. De website van het bedrijf is beschikbaar in negen talen en een meertalig team met moedertaal sprekers van negen verschillende landen geeft advies aan onze klanten en behandelt de bestellingen van onze wereldwijde klantenbasis. Alle klanten ontvangen automatisch bij verzending een e-mail bericht met een code die toestaat dat u de exacte locatie van het pakket van verzending tot aan levering kan traceren. Bestellingen worden verwerkt binnen 24 uur en bereiken over het algemeen de klanten in de meeste Europese en Noord-Amerikaanse bestemmingen binnen 48 uur na verzending. Meer dan 400 distributiepartners in 37 landen verzekeren een wereldwijde aanwezigheid van de adorini producten in tabak en luxe cadeau winkels.